Akce

 

 

6.-8.3. Víkend italských delikates

Na předkrm či zobání k italským vínům se nejlépe hodí talíř italských uzenin – Prosciutto crudo, Bresaola, Pancetta, Salsiccia,  nebo alpské sýry. Pro hladové nebudou chybět čerstvé těstoviny a pizza s dary moře aj.  Pro každého dospělého po jídle – Grappa nebo Limoncello na ochutnávku zdarma!

 

20.-22.3 Pro velký úspěch opakujeme: Bramborákový víkend

Připravujeme poctivé domácí bramboráky v tradiční úpravě s uzeným a kysaným zelím, ale také Romadur v bramboráku, vepřová panenka ve slanině a bramborákovém kabátku, nebo s pikantní kuřecí směsí.   Nebude chybět pivní speciál na spláchnutí!

 

10.-12.4. VELIKONOČNÍ DOBROTY

Již od pátečního poledne u nás můžete ochutnat klasické regionální i netradiční úpravy jehněčího, baby kuřátek, či nádivky. Na čepu zelené Velikonoční pivo. Těšíme se na vás!

Krásné Velikonoční svátky přejeme!

Rezervace na tel: 257 960 420, nebo e-mail: mlynskydomov@seznam.cz

 

Srdečně vás zveme na oblíbený RYBÍ VÍKEND který se bude konat 17.-19.4.2020

Přijďte ochutnat grilované čerstvé ryby, uzené filety, nebo úžasný rybí salát. Vybírat můžete z čerstvých ryb přímo na ledu v restauraci! Dle dostupnosti připravujeme: norský losos, mořský vlk, pstruh, makrela, pražma královská a tuňák. Vše doplněno vhodnými víny.

 

8.-10.5. 2020  ŘÍZEČKOVÁNÍ

Myslíme si, že toto jsou ty správné dny na to, dát si ŘÍZEK JAKO KRÁVA.

Proto jsme si pro Vás připravili pořádné ŘÍZEČKO-ŽRÁDELNÍČKOVÁNÍ.

S výběrem z mnoha druhů mas na mnoho způsobů možných i nemožných.

 

15.-17.5. VÍKEND PEČENÝCH MAS

Šťavnatý Rump steak filírovaný s omáčkou z červeného vína a šalotky, Pomalu pečené hovězí žebro na černém pivu, Krkovice s ciderovou marinádou, Kuřecí křídla v BBQ marinádě a další. Speciální přílohy jako domácí chléb, vlastní americké brambory, nebo zeleninové hranolky s úžasnými dipy!